Det ryktas 080328

...att "en klack till varje pris" var Ystad IF´s motto inför 100års jubileet . Till och med inavel uppmuntrades, vilket nu börjar visa sig. Håriga bönder med svans i pannan och fyra armar, brölar Y-I-F på halvdanska på läktaren.


...att Marko Tanaskovic påbörjar offseason-träningen med den ädla sporten slåss-på-krogen.

...att några AHK-supporters satsning på Facebook inte direkt gick hem.

...att det inför den andra kvartsfinalen mot H43 dök upp ett sms på Redaktionens mobiltelefon. Vi väljer bara att publicera valda delar, de mest rumsrena: "De ska faan känna av att de är i helvetet".


Bloggarna öga mot öga, typ.

image157
Vem har elitseriens bästa handbollsblogg?

Det ryktas 080314

...att både svt24 och "handbollskanalen" tv4 försöker lägga vantarna på Torbjörn "Lurken" Johansson. Sportredaktionerna är mycket imponerade efter hans insats som expertkommentator och speciellt över kommentaren "antingen har han tur eller så är det ett riktigt bra avslut".


...att Charlie fått blogghybris och numera kallar sig nutidspoet i sitt CV.


..att den senaste tidens många tv-intervjuer stigit Bliznac åt huvudet. På klassiskt rockstarmanér kräver han nu varm mat, en back starköl och blandade snacks i sin loge (aka omklädningsrummet).


...att blåljus har 330 medlemmar.


...att Patrik Westberg inte tagit av sig sin halsduk, sedan 1998. Den har dock inte börjat klia ännu.


...att Kappelin sonderar terrängen och lägger ut krokar. I intervjuer hetsar han med att han har anbud från proffsklubbar, samtidigt som hans "agent" (läs Gustav Rydergård) vrider sig i plågor.

...att Carlos Picaso hamnat i onåd hos Wedberg efter en minihandbollsmatch.

...att Marcus Haglund på heh inte har fullt "blogg-förtroende" hos ledningen. Han halvtama halvsanningar har lyckats stänga ner hans halvtrevliga blogg två gånger.

...att räddningsprocenten 43 inte tänder Rustan Lundbäck, utan han kallar fortfarande Kappelin medioker. Vem är det som är bitter? Sävehof hade kanske mått bättre av att göra sig av med handbollssveriges största rövhål istället för handbollssveriges bästa målvakt.

...att Farbror Håkan tänder på kvinnor i uniform, senast var det domaren Maria Hallberg som fick smaka på den Ivarssonska charmen.

...att Charlie är aktuell för Kockduellen.

..att Gustav Rydergård erbjudits 30 000kr/mån netto av farmarklubben HK Stavarna. Det enda som sägs hindra honom skall vara en lärartjänst på Grundens gymnasium, där ryktet pekar på en månadslön runt 32.500kr.

...att handbollssveriges största rövhål Rustan Lundbäck var full under lottningen i tv.