Insändare om bussresor!

Vi vet att vi lovade ny insändare för ett par dagar sedan. Dock har det kommit saker emellan, nu är er väntan över. Som ni kommer märka så har vi på redaktionen svarat på insändaren.


"Hallå Bloggen!

Jag har funderat väldigt mycket över bortaresor. Själv har jag ingen bil utan har fått förlita mig på att det ordnas resor med buss. Nu undrar jag vart de tog vägen? Vet att de är i slutet av säsongen men varför blir det ingen resa till trelleborg nu när det gick så bra mot hammarby? Har alltid gillat resorna och tycker det är jättretråkigt att det inte blir nån till trelleborg. Hoppas att det blir resor i framtiden!

Hälsningar
Bussälskaren"


Svar från Redaktionen:
Även vi tycker att det är supertråkigt att det blivit så få resor under säsongen. Tyvärr har det inte riktigt funkat med matchdagar, avstånd och sen har vi känt att intresset inte riktigt funnits. De resor som blivit av har varit väldigt lyckade och förhoppningsvis kan vi arrangera resor nästa säsong. Dessutom finns det möjlighet att ordna en resa till sista matchen mot Sävehof, mer info om det senare...

MvH
Redaktionen

Uppladdningsbild inför lördag!

95384-147

Det ryktas 070227

...att det just nu planeras en båtresa till Trelleborg på lördag.

...att Staffan Olsson stjäl skämt från AHK-supporters.

...att en f.d alingsåsare rest långväga för att se matchen mot Bajen men missade datumet och fick åka hem igen.

Insändarstorm

Lite oväntat blev det en insändarstorm till redaktionen, förhoppningsvis kommer vi kunna publicera en ny insändare ikväll. Dock måste vi tyvärr be er att dra ner lite grann på personangreppen. Många insändare fallar tyvärr bort pga detta, vi mailar tillbaka aktuella alster så ni har möjlighet att skriva om.

MvH
Redaktionen

Det kom ett mail...

Ny kategori, Insändare!

Skapade denna kategori pga att det dök in ett mail, skrivet för att publiceras på bloggen. Vill Du få din insändare eller krönika publicerad?

Maila:
95384-146


"hallå handbollsvänner!

livet som handbollsuporter är ibland jobbigt och ibland skönt. ahk är ett bra lag som har bra spelare. men man kan aldrig få för många bra spelare. därför tycker jag att ahk borde försöka värva alexander hansen nu när han inte är avstängd längre. jag läste att han inte ville spela i sitt lag längre. varför kan inte ahk försöka få honom att komma till alingsås då? han har ju sagt att han inte tänker hålla på med knark mera. och han är ju en väldigt duktig spelare det kan man inte säga annat om. så jag tycker att ahk kan försöka värva honom!

hälsningar

Mao Zedong"


Det ryktas 070214

...att Magnus Hansson fruktar bortamatchen mot AHK så mycket att han de senaste matcherna fejkat skada. Det ska tydligen vara något med menisken, även om läkarundersökningar ännu inte visat på detta. "Det gör ont, det gör ont" ska Hansson sagt.

...att Gustav Rydergård lider av omnipotens. Rydergård skall ha känt ett stort testosteronflöde och därför gett sig på den 60 kg lätta Scofield med orden "Vi ska brottas, jag och du! Nu! Kom igen då!". Tilläggas skall att Rydergård, vid det aktuella tillfället, var iklädd endast boxershorts. Efter att Rydergård, med förklarlig lätthet, annulerat Scofield, skall Rydergård ha slagit sig på bröstet och utbrustit "Ingen kan ta mig! Hade jag inte blivit handbollsspelare hade jag varit wrestler i USA idag och tjänat GROV deg!

...att Robert Goude, till alla supporters glädje, avlossade den berömda bössan på träningen i måndags.

...att rikspuckot Roger Blomqvist, efter LIF-Bajen, förälskat sig i Kalle Ström. Om kärleken är besvarad låter vi vara osagt.

...att AT-sporten och dess artikelserie "Ekonomin i handbollens elitklubbar" borde undersöka Tomas Axnérs lön.


Det ryktas 070206

...att Guifs högersexa Aleksandar Svitlica drog en lättnadens suck när han fick veta att J. Johannesson numera bor i Linköping. Detta pga att deras uppgörelse på nolhagaparkeringen blev uppskjuten senast.

...att delar av gamla "KG" redan nu bokat hotellrum i Trelleborg.

...att radarparet Jansson/Johansson petades efter att de fuskat i fia med knuff på spelarbussen. Johansson har i efterhand uttalat sig i media, "Jag gjorde inget fel".

Brutna kontrakt!

Södra Sverige, eller Danmark som vi brukar kalla det har blivit Handbollssveriges problemområde nummer 1. Kokainmissbruk, fyllekörningar och sönderslagna telefonkiosker, skandalerna bara vräker ner. Nu får det konsekvenser, uppsagda och brutna kontrakt.

Allas vår favoritpundare Alexander "Kyckling" Hansen, bryter sitt treårskontrakt med IFK Ystad. Läs mer
här!

Dessutom säger Hästö upp kontraktet med Sonny Östermark, som satt i fyllekörningsbilen och som även roade sig med att sparka på en försvarslös telefonkiosk. Läs mer om det här och här!

Inte helt oväntat...

I dagens tidning står att läsa, "Otur att jag hann blåsa". Låt oss säga att vi inte är förvånade, läs själv.

Nu är det dax att lära sig lite franska, inhandla en fransk flagga och hoppas på att dom dömmer i Nolhaga inom kort. Dessa hobbytyskar måste trackas!!!

Det ryktas 070201

...att det planeras en partyresa till Trelleborg. Köp av en minibuss sägs vara på gång och en vild förstauppställning lär ta plats. Vissa uppgifter gör tom gällande att J.L har dammat av sina gamla Lacosteskor och att ahkare från olika delar av Sverige kommer att deltaga. Blött lär bara vara förnamnet!