Andra matchen

Då var andra matchen spelad i Allehanda Open.

AHK - Irsta/Västerås 24-18 (12-10)

AHK inledde tryggt mot Irsta/Västerås, Daniel Bergquist storspelade i målet. Framåt handlade det mesta inledningsvis om Charlie Sjöstrand, som på egen hand tillverkade 4 av 7 mål för Alingsås. Även om siffrorna i paus var till synes jämna, så var spelövertaget desto större.

Andra halvlek ser i princip ut som den första. Bergquist dominerar, stabilt bakåt och bättre fart i anfallspelet. Slutsiffrorna skrevs till 24-18 i AHK-favör. Noterbart är att Markus Andersson lyckades dra på sig ett rött kort, efter tre tvåminutera. Detta trots att han bara befann sig på banan under sex minuter! Blåljus höjer bägaren för Markus!

Utvisningar 7st (ett rött)

Efter matchen pratade vi snabbt med Robert Wedberg som tyckte att försvars- och målvaktsspelet fungerade utmärkt. Dock lämnar anfallsspelet en del i övrigt att önska.

Matchen dömdes av två norrmän, som skötte sig utmärkt bra. Samma nivå, bra och dåliga åt båda håll.