Tredje matchen avklarad

AHK - Helsingör IF 31-28 (15-11)

För att summera matchen med ett ord, så måste man säga: Klasskillnad.

AHK var det bättre laget genomgående och borde ha vunnit med större siffror. Daniel Bergquist var fanatstisk under matchens inledande 30 minuter. Daniel hade efter första halvlek 58 i räddningsprocent, 100% på sammanlagt 4 straffar. Ett total av 6 av 6 under turneringen dittills. Halvtidssiffrorna skrevs till 15-11, tack vare ett starkt försvar och redan nämnde Bergquist.

Likt första halvlek lämnar anfallsspelet mycket att önska. En hel del tekniska och förhastade avslut, men även några riktigt fina kombinationer med Charlie Sjöstrand som avslutare. Charlie trädde under andra halvlek fram till en förgrundsfigur, viljan personifierad genom sina satsningar och sin fart. Tomas Hiljemark anslöt till truppen efter en dags frånvaro och blev en drivande kraft i segertåget.

Bäste spelare i AHK: Tomas Hiljemark & Charlie Sjöstrand. Naturligtvis måste även Daniel Bergquist och Glenn Andersson nämnas i dessa sammanhang.