Dax för Skövde!

Nästa lag ut är fjolårets SM-semifinast IFK Skövde.

Laget är mer svårbedömt än tidigare då man tappat tunga namn som Vegard Samdahl, Marcus Litborn samt Mattias Gustafsson. Att tappa båda sina mittnior som IFK gjort är inte bra och det kommer att ta tid innan man får spelet att stämma fullt ut.

Värvningarna som gjorts står inte i paritet till ovanstående förluster. Mittsexan Erik Axelsson är naturligtvis duktig, men inte alls på fruktade Gustafssons nivå. Man har i Christoffer Sevestedt gjort en riktigt intressant värvning. Killen har de senaste åren varit klart dominant i Hästö och det ska bli intressant att se honom på en högre nivå. Tyvärr har han gått skadad den under den senare delen av försäsongen och är nog inte
mogen att kastas rakt in i hetluften.

Skövde har blandat och gett en hel del under försäsongen, till exempel kan nämnas att man i SLA Open förlorade mot både Guif och Heim, två lag som av oss inte tippas tillhöra toppen av serien..

Detta till trots så tror vi på Skövde i år, kanske lite beroende på att andra lag tappat ungefär motsvarande spelare och förstärk på samma sätt.

IFK Skövde:
Tränare:
Gunnar Blombäck
Nyförvärv: Fredrik Arvidsson (V6), Christoffer Sevestedt (V9), Erik Axelsson (M6), Johan Elf (M9).
Förluster: Rickard Lövkvist (V6), Mattias Gustafsson (M6), Vegard Samdahl (M9), Marcus Litborn (M9), Milan Torbica (H6), Andreas Larsson (H9), Pär Liljebladh (V9).

1.................
2 Lugi
3.................
4 IFK Skövde
5.................
6 H43
7.................
8.................

9 HK Drott
10................

11................
12LIF Lindesberg

13 IFK Trelleborg
14 IK Heim

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback