Eskilstunas stolthet!

Det börjar närma sig den magiska onsdagen och vi bjuder på ännu ett lag, denna gång IF Guif!

Guif är i mina ögon det lag som försvagats mest inför denna säsong. Man har tappat etablerade spelare som Robert Lechte, Patrik Johansson och inte minst eleganten Peter Luksic. Detta plus att mittnian Kristjan Andréson inte kommer att spela på grund av sin efterhängsna knäskada. Vad har man hittat för ersättare då? Jo mer eller mindre bara egna produkter, detta håller inte. Utöver de egna gubbarna så har man lyckats locka tillbaka Sasa Todosijevic, han är väl tänkt som ersättare för Lucsic men håller inte samma klass.

Den position som känns allra tunnast är målvaktsposten. Man har två orutinerade killar som när de fick chansen under fjolåret inte visade något som liknade elitserieklass. Man har självklart kvar tunga kort som Jimmy Jansson, Niklas Johansson och Joel Johannessons bäste vän Aleksandar Svitlica, men dessa kan inte dra hela lasset själva.

Dock ska man ha i åtanke att Guifs egna produkter inte är dåliga, klubbens ungdomslag håller sig ofta väl framme i de centrala tävlingarna. Men detta blir ett mellanår, och tipset placerar Godtemplarna på tionde plats. Det kan dock gå sämre, mycket sämre...

IF Guif:
Tränare:
Kent Andersson
Nyförvärv: Haukur Andrésson (M9), Robin Andersson (M9), Anton Claesson H6), Mathias Tholin (V6), Sasa Todosijevic (9M).
Förluster: Robert Lechte (Mv), David Löfgren (V6), David Isomäki (V6), Peter Luksic (M9), Patrik Johansson (H9).



1.................
2 Lugi
3 IFK Ystad
4 IFK Skövde
5.................
6 H43
7.................
8 Ystads IF

9 HK Drott
10 IF Guif

11................
12 LIF Lindesberg

13 IFK Trelleborg
14 IK Heim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback