Sista laget ut, RIK!

Så var det då dags för den sista presentationen, och som alla smart räknat ut är det RIK som står på tur.


Detta blir tufft för denna anrika förening. Man har tappat sina två enda klasspelare och inte lyckats värva något nytt. När man nu även tappar värdefull rutin i Linus Bohlin blir läget inte direkt ljusare.


Som om inte detta vore nog har man fortfarande affären kring Martin Frändesjö hängande över sig, skadeståndet är redan satt och nu verkar det som om Martin vill ha mer pengar... Vilka pengar? Redbergslid som elitklubb är en klubb på ruinens brant, både ekonomiskt och sportsligt.


Förra säsongen var det inte många som trodde på de vita eleganterna, men då överraskade man storligen. Kan man upprepa detta? Knappast som som jag ser det. Man ska nu förlita sig till Lars Berhardsson, Tommy Pettersson och Björn Grön på nio meter, detta räcker inte. Några egna produkter kommer säkerligen att få chansen, och visst, det är bra för framtiden, men nja.


På sex meter ser det lite bättre ut. Man har duktiga killar i Fredrik Pettersson, Joachim Bäckström och Staffan Henriksson, men återigen saknas bredden.


I mål har man en riktigt lovande kille i Andreas Palicka och han kommer säkert att vinna en del matcher åt sitt lag.


Frågan är om inte "Slangen" borde snöra på sig skorna ännu en gång? Lite rutin har väl aldrig skadat på planen. Nu blir det dock inte så utan han håller sig på bänken och gnäller på ungefär 87% av alla domslut, vare sig han får dem med eller mot sig.. Staffan Olsson och Magnus Wislander, det är bara pinsamt att se er...!


Redbergslid:
Tränare:
Magnus Wislander
Nyförvärv: Emil Berggren (9M) (hittills ingen överrenskommelse med HK Eskil).
Förluster: Joacim Ernstsson (V9), Fredrik Lindahl (H6/H9), Linus Bohlin (Mv).


1 Hammarby IF
2 Lugi HF
3 IFK Ystad
4 IFK Skövde
5 IK Sävehof
6 H43
7 Alingsås HK
8 Ystads IF


9 HK Drott
10 IF Guif


11 Redbergslids IK
12 LIF Lindesberg


13 IFK Trelleborg
14 IK Heim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback