Bortamatch mot Skövde!

Yo!

Vi fixar resan!

Häng med och stötta AHK mot två kärleksfulla poäng! Matchen spelas den 29/11 och vi åker 16.30 från Nolhaga. Du pröjsar läskigt billiga 150kr för resa, matchbiljett och ett snack med Scofield. Slå 0738/129726 på din telefon, där bokar du Din plats.
Sponsorer åker enligt avtal och anmälan är bindande!




Ser du denna man...
95384-93
Ring Scofield...

Eskilstuna

Prolog

"Jag får tyvärr inte ledigt"

Det enkla messet kom från Jimmy, han skulle vart rookie men var tvungen att banga. Detta till Joels stora förtjusning, han hade vart sen att paxa plats i bilen och därför blivit utan. Säga vad man vill om en resa i bil med Blåljus Reseförening. Som yngst blir man trackad, förnedrad och utsatt för diverse ohyggliga saker. De äldre lever gott, skrattar och har det bra, sån är jargongen. Dock tycker de flesta att det är värt det, trots allt har vi skoj tillsammans liksom.

Kapitel 1

Joel och andycore möttes upp utanför bolaget, inhandlade det mest nödvändiga och inväntade sedan Mart längre upp mot skogen. Redan innanför bildörren kunde de ana vad som stod på lut, en dag i lustans färger. Efter att sällskapet tagit en sväng till stadens skumma kvarter, Noltorp, var de fulltaliga. Som vanligt inför match var stämningen hög och det skrålades och skålades för fulla muggar.



Kapitel 2

Resan gick bra trots förkylingar, kompisgnabb och näst intill spräckta blåsor. Sköna sånger, spännande anekdoter och trevliga lekar avlöste varandra. Dessutom avnjöts livets nektar till fullo.



Kapitel 3

Efter att ha korsat stadgränsen och intagit Eskilstuna, begav sig sällskapet mot krogen Time Out. Där träffade de Johan Berg.



Dessutom slog sig Scofield för bröstet.



Kapitel 4

Själva matchen får ni läsa om någon annanstans...

På vägen hem spelades sköna melodier, samtidigt som samtalsämnena avlöste varandra. Somliga roliga, somliga seriösa och somliga mest bestående av skit.

Vissa var trötta...



andra inte.



Epilog

Vi hade kul!