Blåljus tippar elitserien, först ut IK Heim!

Blåljus kommer i ett antal artiklar redovisa för hur vi tror att elitserien slutar säsongen 2006/2007. Vi kommer att gå igenom lag för lag, från det lag vi tror hamnar på jumboplats upp till det som står som segrare när grundserien är färdigspelad.

Först ut till rakning är Mölndals stolthet, IK Heim.

Heim har inför året haft ovanligt liten omsättning på spelarsidan, detta brukar för det mesta vara positivt, men i detta fall är det nog snarare tvärtom. En redan svag trupp har försvagats sedan man tappat rutinerade spelare som bland annat Alingsåsbekantingen Erik Matic, Gudfinnur Kristmansson samt duktige målvakten Anders Benjaminsson. Heim siktar enligt egen utsago på slutspel, detta är i våra ögon en fullkomlig omöjlighet!

Petter Bågenholm är duktig, Henrik Ekelundh och Martin Frändesjö likaså, men till exempel Frändesjö har sina bästa år bakom sig och går för tillfället småskadad. Intressant är H9 Markus Olausson, han förtjänar en bättre klubb.

IK Heim:

Tränare: Jasmin Zuta (ny)

Nyförvärv: Nicholas Drakenhammar (M6), Magnus Hansson (V6), Pär Liljeblad (9M), Alexander Karlsson (?).

Förluster: Anders Benjaminsson (Mv), Erik Hallbert (V6), Erik Matic (M6), Tomas Bredenfeldt (9M), Gudfinnur Kristmansson (9M), Björn Iveland (H9).


1.................
2.................
3.................
4.................
5.................
6.................
7.................
8.................


9.................
10................


11................
12................


13................
14 IK Heim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback