Första rapporten

Dagen började helt klart godkänt. Joel hade slaggat hos Mart för att förvisa sig om att Mart skulle komma upp i tid och samtidigt ringde Andreas för allt försäkra sig om att grabbarna hade vaknat. Johan är alltid pigg och glad och stod snällt och väntade. Resenärerna blev fulltaliga när Audin svängde in på Carl Grimbergsgatan och Andreas plockades upp. Första kalla öppnades strax efter sju och stämningen i bilen var verkligen på topp. Ett par snabba stopp, lite mat och annat gott. Sen vidare mot resans slutmål. Vi anlände till Ystad strax innan 11.00 och begav oss å det snabbaste mot hallen, dags för match!  



AHK – Starlsunder 25-25 (13-13)

 


Alingsås börjar matchen övertygande och starkt, laget går snabbt fram till en 7-1 ledning. Petter har då 86 i räddningsprocent och försvarsspelet ser extremt stabilt ut. Tyskarna tar en time out och efter denna börjar upphämtningen. Tyskarna skärper till sig i försvaret och börjar producera framåt, samtidigt som AHK kastar bort en hel del bollar. Lagen följs sedan åt fram till halvtidsvilan.

 


Efter pausvilan står båda lagen och stampar, känner på varandra och spelet böljar fram och tillbaka. Starlsunder rycker åt sig en tvåmålsledning, som AHK ganska snabbt äter upp. Tyskarnas hårda spel belönas med en mängd utvisningar, dock lyckas inte AHK ta tillvara på de numerära överlägena. Tyskarna facit slutar någonstans runt 13 utvisningar (ett rött kort). Vid ett tillfälle spelar AHK sex mot tre i en dryg minut, utan att lyckas göra mål. Det annars så dåliga domarparet Johansson/Kliko visar upp en ny nivå av oduglighet, då man i slutet av matchen blåser bort AHK´s chans till vinst.

 


Matchens lirare i AHK var Gustav Rydegård.

 


Robert Goude 7 (5)

Teddy Nordling 4

Mikael Söndergaard 4

Gustav Rydergård 4

Daniel Tellander 2

Tobias Küller 2

Glenn Andersson 1

Karl-Johan Lång 1

 

Petter Forsström 20 räddningar (44%)

 

Utvisningar 3st


Nu har vi precis anlänt till stugan, mycket regler och begränsad Internet-tid. Vi ska nu dricka lite gott och lyssna på punkrock!
 Som vi nämnde så kan det bli begränsad datoranvändning och mindre uppdateringsmöjligheter, mot vad vi trott. Detta kan medföra att rapporterna kan komma sent. Vi ska dock försöka lösa en bredbandsuppkoppling i hallen, den som lever får se!



Lite bilder från dagen:

  
 
  


Mer rapport senare!

High Five // Grabbarna på plats

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback