andycore

om allt och precis ingenting

Bästa gitarrsolot

Kategori: Allmänt

Läste i Aftonbladet att den brittiska tidningen Planet Rock har utsett det bästa gitarrsolot. Topp fem på deras lista ser ut så här:

1. Pink Floyd, Comfortably Numb

2. Guns n Roses, Sweet Child of mine

3. Lynyrd Skynyrd, Freebird

4. Van Halen, Eruption

5. Guns n Roses, November Rain


Jag skulle nog sätta November Rain som nummer ett. Noterbart är att mina favoriter Guns n´ Roses har med tre låtar på listan.

Vad tycker ni, vilket solo är din favorit?

Här är länken till artikeln, klicka här!

Lätt skallebank!

Kategori: Allmänt

Det blev utgång med mor igår, Rockbaren av alla ställen. Skägget var där och det var riktigt trevligt. Dock försvann jag in i nånslags dimma strax efter tolvslaget och minns inte mycket. Tror jag tog en taxi hem.

Lillebror mår dåligt och gick hem från skolan, nu ligger han här och sover. Får väl ta hand om den lille stackarn.

På schemat idag står tvätt och sen ska jag till Alingsås. Ska bo där två dagar nu, innan flytten. Bassängträning imorgon, ser faktiskt fram emot det.

Skönt med lugn och ro...

Kategori: Allmänt

Idag har jag precis inget på schemat, mor fyller iofs år så vi kanske ska ta en öl. Idag har jag gjort nada, zip, zero och faan va otroligt skönt det är. Det är så gött att bara lägga sig i sängen, med TVn på och laptopen i knät. Inget som stör, ljudlöst på mobilen och gitarren brevid. Annars kan jag ibland bli jävligt stressad över att jag inte gör nåt och ge mig av ner på stan för att tvinga fram nåt att göra. Idag är dock detta helt perfekt!

Är jag konstig som känner så här?

Vad gör DU (tex "Han som ville byta" eller "Norrläningen"), när du har en hel dag över?