andycore

om allt och precis ingenting

Kalmar, Imperiet och Heron City

Kategori: Allmänt

Det har vart en underhållande helg, kusiner och sköna arkadspel. Utgång i fredags med finbesök från Kalmar, Imperiet, riktigt trevligt. Träffade även ett par sköna f.d klasskompisar. Lördagen var tänkt till lite stilla shopping med världens bästa Anna. Dock hamnade vi på Heron City och där hittade vi ett grymt gameroom. Jag räknar med att göra fler besök därute!

Ben, Jerry och Anna.

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och kollar Kalmars kamp för att ta sig vidare till Champions League. Ser just nu jävligt mörkt ut, mindre än tjugo minuter kvar och de måste göra två mål. Dagen har vart lugn, lite spring runt om i Stockholm, i olika affärer och så. Imorgon ska det inhandlas en skrivare och ett par lådor ska beställas till ett case.  Anna är och dricker vin med några vänner, så lägenheten är onormalt stor och väldigt tom. Jag har köpt lite god glass som ska avnjutas när flickvännen kommer hem.

Kalmar fick straff och satte den, så nu krävs bara ett mål.

Kväll framför TV´n

Kategori: Allmänt

Lugn kväll hemma framför TV´n, grymt skönt! För övrigt har jag världens sötaste flickvän, speciellt i den här andycore-komponerad-frisyren. När vi flyttade till sthlm fick vi fler kanaler att titta på. Dock är faan programmen på sommaren helt värdelösa, sånt är tråkigt!