andycore

om allt och precis ingenting

Lite bilder från fördelsedagsfesten

Kategori: Allmänt

Bättre sent än aldrig liksom, nu slänger jag upp lite bilder från födelsedagsfesten.


Martin och Markus dök upp till folkölsfrukosten, med tårta, flaggpunsch och småkakor. Detta var naturligtvis otroligt uppskattat och dagen kunde inte fått en bättre start. Humöret på topp om man säger så liksom.

Anna och Martin hade trevligt (tror jag), sen har vi första laguppställningen Andra och tredjefemman dök upp senare och då tog festen fart.

Vi får hoppas att Irini hade roligare än vad det ser ut på bilden. Hanna dök upp och det är alltid otroligt roligt!

Köket såg förjävligt redan halvvägs in i kvällen, det var värre morgonen efter. Martin var en av få som höll från 09-04 typ.

Jag hade, som ni ser på bilden, jävligt roligt. Det var en fasansfull fest!!!

Seg, Kåren och W.C.R

Kategori: Allmänt

Fortfarande jävligt seg. Halsont osv, känner mig matt liksom.

Annars händer inte mycket, hoppas på att vara frisk imorgon så jag kan gå på den jävligt intressanta entreprenörlektionen iaf. Sen har Vickan och Åsa Rockabillykväll på Kåren, jag ska stå i baren. Passar mig perfekt eftersom vi inte dricker just nu, Don Diego och jag har tagit en vit månad och det känns otroligt bra.

Dodgy hade en fin fin länk på sin blogg, den hittar du HÄR. Det hela handlar om West Coast Riot, en skön punkfestival. Klara band är Millencolin, Moderat Likvidation och NOFX, det ser ju onekligen otroligt bra ut!

Nu ska jag försöka äta nåt och leta fram en DVD, TV är kass.

Sjuk

Kategori: Allmänt

Blev bara sämre och sämre på jobbet och natten har vart jävlig. Har legat vaken hela natten och försökt koncentrera mig på att inte kräkas, vid 05.00 var det kört. Sen har man hostat tills min kräkts hela dagen, texten på datorn flimmrar, svetten rinner fast man fryser och huvudet dunkar. Det känns som konstanta 1000nålar på lår och nacke, är det nån som har koll på vad detta kan vara?


Har legat och halvsovit till Shimon Perez sövande stämma, faan va kassa kanaler vi har. Men snart kommer Vickan med chokladglass, det blir fint.