andycore

om allt och precis ingenting

GI om & om igen

Kategori: Allmänt

Faan, att äta GI och vara vegetarian må vara möjligt men med mina preferenser kring mat är det jävligt tråkigt. Dock vet jag att det fungerar, det har det gjort förut och det kommer funka denna gången med. Är typ kvar där jag var när jag slutade käka GI för ett par månader sedan, vilket känns grymt bra. Det är bara ett par kilo till som ska bort, nu kör vi!

Silly Season

Kategori: Allmänt

Sista dagen med öppet europeiskt transferfönster eller iaf de stora ligorna stänger sina vid typ midnatt. Slaviskt följer man därför silly-bloggarna, min favorit är Aftonbladets livechat. Är inte förvånad över att det är helt tyst om barca, det känns som att de har en stabil trupp. Hade gärna sett mer aktion från både Arsenal och Real, visst återfinns numer Adebayor i den spanska huvudstaden men efter gårdagen funderar man på om det räcker. Sen måste jag säga att liverpool bör vara glada att de bara ser ut att förlora Torres, de kunde tappa Gerrard oxå, det hade vart värre. Gudarna ska veta att jag hade velat se honom i Real.

Måndag och det är nästan lunch ju!

Kategori: Allmänt

Skönt att sova länge idag, var knappt vid medvetande när Anna kom in och sa hej då och begav sig till Ladies-kontoret. Svängde inte benen ur sängen förens 10.30, vilket är ganska ovanligt för att vara jag. Inget på schemat idag, verkligen noll och ingenting, svara på lite mail och förbereda veckan typ. Sjukt sugen på att hitta ett nytt projekt att jobba med, har lite för mycket tid och lite för lite cash just nu.