andycore

om allt och precis ingenting

Bilds of the day 080731

Kategori: Bild of the day


Allt man behöver för att vara lycklig

Världens bästa Hanna

Blandade känslor, singla slant

Kategori: Allmänt

Jag vet inte riktigt vart alla känslor kommer ifrån. Efter att, igår, gått igenom allt jobb själv och sedan tillsammans med mina arbetskamrater, så kändes allt jävligt bra. Vad som hände sen vet jag inte riktigt. Kände på nåt sätt att jag inte längre kände suget, att jag egentligen inte var taggad och att det här kanske inte är vad jag ska göra. Gick och satte mig på OT och insåg att det jag behöver just nu, för att vara lycklig, är att få vara ensam och bara sitta. Helt plötsligt hade jag allt jag behövde. Min mp3-spelare, ett paket cigg, en snusdosa och en kall Corona med lime.

Jag kände att jag ville bort. Det är så lätt. Grejen är att jag har cash på kontot för att försvinna iväg, om man tänker sig för skulle jag nog kunna vara på resande fot i ett år. Hur skulle jag då göra? Bestämde mig för att singla slant, krona jag drar, bestämde mig för att ta första bästa flyg till Brasilien. Klave, jag stannar och gör det jag sagt att jag ska göra. 50/50 och jag lovade mig själv att jag faktiskt skulle göra det som den smutsiga enkronan sa.

Det blev klave. Faan.

Svart/vit? Ge mig dåliga komedier ist!

Kategori: Allmänt

I vår lägenhet har vi bara SVT1 & 2 och TV4, vi skulle kunna fixa en digitalbox men det är det naturligtvis ingen som orkat ännu. Detta stör mig inte så mycket som man skulle kunna tro. Jag har alltid varit löjligt TV-beroende, nu funkar det dock jävligt bra, det finns bra människor att umgås med istället.

Det som stör mig just nu är att TV4 frångått principen att visa dåliga komedier på nätterna. Istället kör dom, en eller två nätter i veckan, nån gammal svart/vit film. Naturligtvis är det ju inte typ bra grejer som Mästerdetektiven Blomqvist eller Lille Fridolf, utan värsta dåliga skiten.

Livat på luckan - Tid: 04:00 - 05:50
Svensk komedi från 1951. Från filmerna Kungliga Johansson, Samvetsömma Adolf, Här kommer vi, Alle man på post och Kronans käcka gossar visas klipp om militärlivets mödor. I rollerna: Thor Modéen, Stig Järrel, Sigge Fürst, Elof Ahrle, Nils Poppe. Regi: Torsten Lundqvist.

Dessutom har Rapport skaffat nån sommarvikarie med värsta talfelet, så nyheterna kan man ju inte kolla på utan att bli förbannad. Ja ja kalla mig facist eller vad faan ni vill, jag vidhåller att människor med talfel inte ska jobba på radio och TV.