andycore

om allt och precis ingenting

The Search Continues

Kategori: Allmänt

Det blev inga Martens! De finns inte som jag minns dem! Jag blir faan tokig alltså! Så istället blev det ett par nya Vision Street Wear, likadana som jag redan hade men utan hål. Så nu väntar ett par dagar med skoskav. Jakten fortsätter efter de gamla goa Maretns, som jag minns dem.

Dr Martens

Kategori: Allmänt

Idag ska det inhandlas ett par Dr Martens! Det är ett par år sedan mina fötter bekläddes i dessa gudomliga kängor och jag har verkligen längtat efter ett nytt par. Mitt gamla par var skönt ingångna och snyggt slitna, på precis rätt ställen. Faan va jag saknar mina gamla alltså, dock var de jävligt trasiga på slutet. Nu ska man gå in ett par nya, det är en pina man måste gå igenom. Hoppas att jag hittar Vintage 1460 8 håls bara, är jävligt sugen på just dem.

En Lovely Afton

Kategori: Allmänt

Hade en finfin kväll på Söder, tillsammans med Anna, igårkväll. Jag är verkligen barnsligt förtjust i Skånegatan, grymt sköna ställen, Snotty och Petsounds speciellt. Träffade Anders Lundqvist och blev tipsade om ett releaseparty på Underbara Bar, så vi gled dit och kollade in Malin Wester. Hann även med en sväng på Lilla Hotellbaren och Tiffanys. Det var verkligen en bra kväll.