andycore

om allt och precis ingenting

Lunch på kontoret

Kategori: Allmänt

Idag går allting jävligt bra, det liksom bara flyter på, tror det kallas att få feeling!

Sitter i ett soldränkt STHLM, inne naturligtvis. Lunch på kontoret, äter iofs inget utan nöjer mig med snus och ett glas vatten. Tänkte sticka ganska tidigt idag, så det får bli nåt i farten på väg hem.

Hade tänkt grotta ner mig i Mojomatics skiva på tåget, det blev dock trevligt samtal med Helena och Ädel istället. Pendlingen går ganska bra, så länge man har musik, sällskap av sambon eller en bra bok. Den tidiga väckarklockan hatar jag iofs fortfarande.

Just nu är jag mest lycklig över att jag ska köpa mig en Macbook. Ska springa in och titta på en idag, sen blir det väl shopping om nån vecka kanske:)

The Mojomatics

Kategori: Allmänt


Söndagkväll i Nyköping, i vanliga fall händer noll och ingenting. Denna söndag blev dock en av de bästa på löjligt länge. Anna och jag mötte upp med Carl och en vän till honom på O´Learys och drog sedan vidare till Rockbaren. Där skulle nämligen The Mojomatics från Italien spela. De hade besökt Umeå Open dagen innan och gjorde nu ett kort stopp i Nyköping. Hade inte hört bandet innan men vart totalt såld efter första introt. Detta är lätt det bästa jag hört sen jag upptäckte Arctic Monkeys. Lyssna och njut mina vänner!

Barnmat

Kategori: Allmänt


Dagens yngsta har det faan fint. När jag var barn innebar barnmat typ passerade ärtor eller mosad banan. Nu för tiden finns det laxpasta, makaronepudding, lasagne, pasta med köttfärssås, korvstroganof och köttbullar och makaroner. Dessutom finns det TACO!!! Dagens bebisar må vara köttätare men man blir ju ändå lite avis.