andycore

om allt och precis ingenting

Packa pappas kappsäck

Kategori: Allmänt

Är hemma i Alingsås för att tvätta och packa. Ska möta Berra i Jönköping imorgon och sen ha en trevlig långhelg på sydligare breddgrader. Kommer bli underbart!!!

Vi ses och glöm inte att Dirty Sanchez gör livet lite lättare!

Man on the run...

Kategori: Allmänt

Sitter på Carl Grimbergsgatan och funderar över vad jag ska göra med mitt liv.

Gårdagen var trevlig, kände mig huslig så jag diskade och lagade mat. Veg lasange och den blev faktiskt riktigt god. Annars mest TV och fundering.

Ringde mitt försäkringsbolag idag, med anledning av årsdagen av min olycka. Tydligen skulle det finnas lite fina sveda och värk pengar att hämta. Dock heter ju jag Andreas Jakobsson och med min vanliga jävla otur så var ju så absolut inte fallet. Nä nä nä, inga pengar till Jakobsson utan sitt och ta en funderare över vad du ska ta dig till istället. Jag har ingen lägenhet, inget jobb, inga pengar, inga planer och inte den minsta antydan till förbättring. Dock trivs jag bra hemma hos lillasyster och det känns som om allt jag har fått lugn och ro, för första gången på länge. Behöver ett break, big time. Så mina vänner... Är det nån som har en lägenhet att hyra ut, eller ett jobb?

Kanske skulle man göra ett oanonnserat-gubben-i-lådan-suprise-suprise-besök i dom småländska skogarna?

Jag har köpt ett hjul. Ett sånt som man tränar magen med. Det är faan svinjobbigt, lillasyster har lite svårt för hjulet. Jag tror att det kommer ge utdelning...

Har flytt Alingsås ett par dagar

Kategori: Allmänt

Söndagmorgon och jag sitter i syrrans lägenhet och softar. Det har vart ett par jobbiga dagar och jag har flytt Alingsås för att skingra tankarna.

Alltså jag och Hanna har träffats ett tag och det har känts helt ok men ändå som att man inte bara kan starta upp där man lämnade sist. Vi var på IKEA av alla ställen i torsdags och det fick mig att fundera lite grann. Sen gick jag ut för att ta en öl på fredagen, inte helt oväntat så slutade det med att jag blev kvar på krogen hela kvällen. Hanna jobbade natt, så det var ju ingen fara liksom. Sen kom jag hem, rejält berusad och det uppskattade inte Hanna via telefon. Så jag tog mig en funderare och åkte sen till GBG igår, jag är nog inte redo för ett nytt seriöst parförhållande.

Annars så var det läskigt trevligt på FF i fredags, Cosmopolitan och nåt som iaf bubblade.

Igår gjorde GAIS sitt största bottennapp på länge, förlust mot Jonsered med 3-2 i träningsmatch. Sen köpte jag en El Greco och slappade framför TVn och somnade typ 22.00, gött som faan.

Skulle vilja åka ner till Spanien så fort som möjligt men La Familja där nere har ju besök varje vecka. Jag får hitta ett hål i deras fullspäckade bokningsschema och sätta mig på ett plan när det passar.