andycore

om allt och precis ingenting

Festivalpepp & Tenta

Kategori: Allmänt


Sambon och jag har vart och lördagsgått på den lilla stadens huvudgata. Seriös inhandling av finfina grejer till kvällens melodifestivalstittande. Grönsaker och dipp, kommer bli fint.

Nu har det blivit dax för andycore att skriva hemtentan i Kom/Dok, söker bara efter inspiration. Jag vet att den finns där nånstans. Saken är den att jag vill göra nåt kul, nåt som ingen annan gjort. Det blir så mycket roligare då.

Jernberg

Kategori: Allmänt


Sixten Jernberg på TV4 Nyhetsmorgon, otroligt skön människa. Väljer två fantastiska citat.
"På min tid fanns inte väggen, då var det bara att bita ihop och fortsätta köra."
"Vasaloppet är ju fem mil utför, så dom milen kan man ju räkna bort."

Lars med Z

Kategori: Allmänt


Jag blir totalt spyfärdig varje gång Larz-Kristerz tv-reklam går igång. Textraden: "Jag måste ringa Carina, får inte glömma det", gör att jag blir fysiskt vansinnig. Att dom sedan gjort en cover på Sweet Child O`mine gör ju inte saken bättre, det är liksom förbjudet och borde innebära spöstraff. Att stava bandnamnet med Z istället för S, det är inte ok. Att bandet blir nånslags helyllefavorit i det svenska folkhemmet, visar på allt som är fel med den bransch jag valt att ägna mig åt. Precis som Idol-Johan Palm är Larz-Kristerz en ond företeelse,  ett gift som måste bekämpas med vigvatten och vitlök.