andycore

om allt och precis ingenting

Seg dag

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med ett fånigt leende på läpparna imorse, kommer ihåg att jag drömde en rolig dröm. Farbror Håkan och jag var ute och åkte bil i GBG, vi hade svinkul alltså.

Annars ger mina ögon mig en riktigt hard time alltså. Dom gör det ibland, har vart hos läkaren ett flertal gånger för detta. Tydligen ska det bero på stress och dåligt med sömn. Jag kan iaf inte visa mig ute, så farsan har fått i uppdrag att springa till apoteket. Hade ju vart bra om dom är okej imorgon, handboll i Skövde.

Tyvärr fick vi ställa in bussresan till Skövde, för dåligt med folk. Så otroligt pissigt att folk inte bokar när man fixar resa, alltid samma gubbar som åker med.

Försöker få tag på min lärare Pelle från Gamleby, måste ha ett kursbevis. Jag och papper alltså, kan med lätthet fixa fram anteckningar från nån föreläsning som var för 10 år sedan. Dock är mitt gymnasiebetyg och då även kursbeviset som bortblåsta. Ja ja det löser sig...

Update

Kategori: Allmänt

Möte med Jerry
Krogdag med Zeke
Årsmöte
Söndag i sängen
Handboll
Alingsås

Untitled 16

Kategori: Allmänt

Igår var vi i Eskilstuna och om det kan ni läsa HÄR.

Idag är det lugna gatan på Magasinsgatan i Alingsås. Dock ska jag ner till GBG och ha möte med Jerry på Adas, inför lördagens årsmöte. Alltid fint när ett möte hålls på en krog, det blir så mycket roligare då. Dock blir det lugnt, bassängen tidigt imorgon. Så antagligen tillbaka till Alingsås redan ikväll.

Idag, fast för 117 år sedan installerades den först Jukeboxen i San Fransisco. Totalt onödigt vetande...