andycore

om allt och precis ingenting

2 kvällar, typ 3 dagar och om 4 dagar

Kategori: Allmänt

Två kvällar kvar på Sticky. Ikväll kör jag Killerchaps och på fredag är det GBG-final i Emergenza, 12 eller 14 band på scen. Tråkigt att lämna stället, alla är löjligt trevliga och jag har verkligen kul. Samtidigt ska det bli skönt att komma hem.

Typ tre dagar till man åker till Nyköping. Då börjar arbetet med Öppet Hus i verkligenheten. Ska oxå bli skönt, känns konstigt att sitta och jobba via telefon och mail, med Hanna i STHLM.

Om fyra dagar ska Mackan arra sitt ex-arbete på Kägelbanan i STHLM och jag ska köra ljuset. Ska bli kul som faan, även om jag inte är direkt grym på ljus.

Untitled 52

Kategori: Allmänt

Faan man skulle ju kunna ha en blogg enbart om varför man inte hinner blogga. Önskar att jag kunde förmå mig själv att ta det lugnt när man väl är ledig. Snart är det dax att åka hem, hem till Nyköping. Nyköping är nog hemma nu för tiden, det känns så. Saknar mina combos, saknar min säng och på nåt konstigt sätt saknar jag skolan.

Grejen är bara att allt är bra nu. Egentligen finns det inget att klaga på. Det ligger bara i min natur att det måste finnas nåt som är jobbigt hela tiden. Något som man måste ta tag i.

Ja det skulle väl vara Öppet Hus då kanske...

Öppet Hus, Sprit och Målning

Kategori: Allmänt

Sitter och jobbar en massa med Öppet Hus, eller egentligen så gör man inte så mycket, utan stångar mest panna blodig. Det löser sig som vanligt.

Igår hade vi spritprovning på Sticky. Koskenkorvas leverantör kom förbi och lät oss provsmaka deras nya sortiment. Vi testade och vägde smakerna mot de vi redan använder, kul faktiskt. Ikväll är det klubbkväll, hoppas jag får sluta tidigt. Så trött, sover ju aldrig ut ordentligt.

Har vart uppe hos Ted och målat i studion. Nu ska det vara klart för mig att gå in och spela in på söndag. Lite bilder.

Här ska det bli rött och blått

Samma röda färg som jag har i Nyköping

Ted förklarar nån go idé

Nytt golv är redan lagt i studion

Det går inte att måla utan några folköl