andycore

om allt och precis ingenting

Förkylning, Plugg och Bilder

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och känner hur en förkylning håller på att slå till. Det är inte direkt rätt läge alltså men så är det väl alltid? Om en dryg timme sätter det igång och jag har egentligen en massa grejer jag måste fixa innan dess. Dock verkar inte de personer jag måste ringa ha samma dygnsrytm som jag.

Ibland undrar jag över varför folk inte bara kan släppa saker och liksom föra saker vidare. Om man ska hålla på och älta gammal skåpmat hela tiden blir man bara mer bitter, än vad man redan är. Allt är inte en vendeta mot deras person. Ibland blir det som det blir och så kommer det alltid vara. Dock måste det vara skönt att vara världens mest perfekta människor, som bara strålar av sanning, lycka och helgonlik godhet.

Tydligen ska det vara fest hemma hos oss ikväll, jag satsar nog på plugg, vila och till sist 3-4 folköl. Måste orka tvätta och plugga ännu mera under helgen. Man tappar på skolarbeten när man håller på med projektet och det måste arbetas in.

Hockey före fotboll?

Kategori: Allmänt

Aaaa ganska mycket att göra, känns det som.

Igår var jag läskigt jävla arg! Tänkte kolla derbyt på O´Learys i Nyköping, så jag ringde dem. Visste att det inte var någon annan allsvenskmatch, så det borde ju funka. Fick till svar att dom faktiskt skulle visa Djurgården - MODO via säsongskortet och därför blev det ingen fotboll. Vilka as! Hockey före fotboll, första matchen av 54 i grundserien före slutstriden i allsvenskan!

Annars flyter det på bra, det är kul i Nyköping.

Stress, typ.

Kategori: Allmänt

Ännu en helg är över, den var både bra och mindre bra. Det är trevligt som faan att umgås med klasskamraterna, samtidigt som jag ibland går ner mig i mig själv. Detta mycket pga att jag känner att det är mycket och att jag inte har koll. Antagligen har jag mer koll än va jag tror men det är grymt stressande. Jag är inte sur, även om folk tror det och känner så ibland.

Har haft ett bra möte precis, jag hoppas att vi är på rätt väg nu.

Tänkte slänga upp lite bilder från helgen men har inte hunnit fixa med det ännu.

Krossa DSS!!!