andycore

om allt och precis ingenting

Snö

Kategori: Allmänt

Jag hatar snö. Det snöar i Nyköping. Mig spelar det egentligen ingen roll. Jag ska ligga still. Mina fötter gör ont.

Ord-Tapas

Kategori: Allmänt

Faan va jag fortfarande hatar SJ. De verkar vara de ända i hela världen som inte vet att det är skollov just precis nu. Samma antal platser men dubbelt så många passagerare, kan ju vem som helst fatta att det blir pannkaka.

Såg Ulf Lundell traska in på Mega Store på Sergelstorg. Han kollade AC/DC cd´s och jag funderade på att gå fram och berätta att jag alltid hatat hans musik.

Nalen firade 10år igår. Jag fick tillfälle att jobba med massa trevligt folk, bland annat Melo. Kolla in honom på myspace, han har verkligen grym röst!

Imorgon gör vi Veronica Maggio, vilket ska bli riktigt kul. Ännu roligare kan det bli efteråt. Finns en chans att jag team´ar ihop med min gamle vapendragare Jonathan, för ett gäng starka drycker. Hoppas verkligen planen håller, för det kunde bli legendariskt.

Jag är en person som läser böcker om och om igen, det känns bra.

Djupa tankar

Kategori: Allmänt

Just nu känns det som om det är mycket hela tiden, man kopplar aldrig av liksom. Nu har jag och Don Diego en pakt att vi ses varje dag 17.00 på O´Learys på T-Centralen. Missade det idag eftersom jag jobbade senare än så, fick sitta själv. Kom fram till, idag, att just den stunden, de 45min, är den enda lugna stunden man har på dagen. Morgonen är stressig i sig själv, arbetet under dagen är inte jobbigt men inte heller avkopplande och när man väl kommer hem på kvällen så finns det massor som man vill/måste hinna med.

När jag väl hade satt mig ner på OL idag så infann sig en känsla. Kände att jag aldrig ville resa mig upp igen, sånt otroligt lugn och harmoni på nåt konstigt sätt. Sjönk in i nåt slags tillstånd med massa djupa tankar och önskade att jag hade någon jag kunde smsa just då. Jag har ingen att smsa djupa tankar till, det smärtar.

Så där satt man, bland danskar som luktade fisk och norrmän som provade snus, och kände sig kanske för en gång skull normal. Iaf på något konstig onormalt sätt.