andycore

om allt och precis ingenting

300, Supertorsdag och Oskyldigt Anklagad

Kategori: Allmänt

Dagarna går i lilla Nyköping och jag trivs. Det känns bra här liksom, börjar hitta och har funnit mig ganska väl i rutinlivet. Kan minst fyra bra ställen att käka lunch och ikväll ska jag skaffa medlemskort i en av stadens videobutiker. Björn och jag tänkte kolla 300, den verkar ju hyfsat bra.

Har haft två grymt sköna dagar med lektioner inom kommunikation och dokumentation, med riktigt bra lärare. Idag är det Supertorsdag med föreläsningar hela dagen. Fyra stycken otroligt branschkunniga föreläsare, så det är riktigt trevligt!

Vaknade inatt av en riktigt jävla jobbig marddröm, svettig och fäktande med armarna och tårar i ögonen. Oskyldigt anklagad för något jävligt tråkigt. Skönt att vakna men ändå skakis, hoppas att det var en engångs grej.

Grattis till morsan som fyller år idag!!!

Insparksbilder

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från insparken i fredags, en riktigt trevlig kväll!

Vi vann en flaska tequila och den dracks upp!

Viktoria som jag ska bo med, till vänster. Marie till höger.

Även Anna ska bo i kollektivet på Smålandsgatan.

Daniel dricker mystisk öl.

Päz i Kårens soffa.

Dålig action!

Kategori: Allmänt

Det händer inte mycket på bloggen, jag vet! Grejen är att jag inte har internet hemma hos Björn och det är mycket i skolan. Hinner därför inte koppla upp och när jag gör det finns det just nu viktigare grejer.

Helgen var trevlig, hyfsat med party och en riktigt trevlig inspark. Igår var vi och kollade på lägenheten, jag får ett ganska litet rum. Dock känns det mindre viktigt, ska bara bli så otroligt skönt att komma in i något eget. Mycket ommålning blir det men det är ju ganska kul så...

Har bokat mig en tågbiljett hem på fredag, 600kr!!! Kunde tydligen ha klippt hälften av det på en bussbiljett men man får se det som om man lär sig något nytt varje dag.

Tänkte jag skulle försöka sitta kvar efter skolan idag, så att jag hinner slänga upp ett par bilder från insparken i fredags, missa inte det :)