andycore

om allt och precis ingenting

Ladies Night 2009 - Leksand

Kategori: Allmänt

Anna hittade bilden på oss i bildarkivet på Ladies Night-kontoret. Den är tagen, precis innan loungen öppnades, av Jonas Borg i Leksand.

Falafel + burgare = ?

Kategori: Allmänt

Max har en ny vegburgare, en falafelburgare, nytt för mig men faan va sugen jag blir. Vi käkade Max varje dag på turnén med Ladies och sedan dess har Anna och jag inte käkat där en enda gång. Dock har det blivit dax idag, jag var sugen på en greenburgare men när jag såg denna nyhet måste jag nog tänka om...

No work and all play...

Kategori: Allmänt

Ibland blir man sittande på soffan djupt försjunken i funderingar eller tillbakablickar. Jag har för mycket tid just nu, jobbar med Ladies Night men det är på långa vägar så mycket att det tar upp ens en bråkdel av min tid, just nu iaf, det kommer naturligtvis bli mycket mer. Lite annat småpill med lite olika projekt och så men det kryper verkligen i benen. Är verkligen så sjukt sugen på att jobba rejält och under press. Det kommer.
Foto: Jonas Borg
Just nu saknar jag turnén grymt mycket. Dock går tiden så sjukt fort och framför mig ligger ett par roliga projekt i sommar och sen är det dax för Ladies igen.