andycore

om allt och precis ingenting

Update andycore

Kategori: Allmänt

Mycket rep under helgen, i Alingsås. Lördagskvällen spenderades under trevliga former på Bolaget med Håkan och Tomas. Kul kul och jag var hyfsat seg dagen efter. Söndagen innebar fotboll på Gamla Ullevi, GAIS fick storstryk av Elfsborg. Gjorde en videointervju med Richard Ekunde och filmade presskonferensen.Sen vidare till Rockbaren, där det dracks kalla öl och sjöngs käcka visor. Erik fyllde år, så vi tog in ett par hinkar öl. Ganska trött när jag vaknade men ingen rast, ingen ro. Redigerade grejerna vi filmat och fick iväg det till Erik. Reportagen kan du se HÄR. Sen iväg till sjukhuset i Borås, hämtade nya inlägg och snackade med min ortopedtekniker. Kvällen har spenderats framför tvn och jag har läst en riktigt intressant artikel, "VM - spelet bakom kulisserna". En extra tidning i Sportmagasinet S. Riktigt jävla bra faktiskt. Morgondagen blir nog läskigt lugn, sen är det GAIS på onsdag igen.

Untitled 2

Kategori: Allmänt

Är och repar i Alingsås. Repet igår gick bra och om en timme ska vi köra igen. Sen en sväng till FF för att lyssna på Black Bush, irländskt regerar! Kvällen spenderas på CGG, för mest lyckad effekt. Imorgon blir det rep igen...

Mitt krog-uppehåll höll sig i fem dagar. Det är svårt att hålla sig borta från soliga uteserveringar. Även om FF har extremt hög tristess-procent.

Läskiga drömmar del 6

Kategori: Läskiga drömmar

Kanske inte en sån där läskig mardröm men jag vaknade med panik...

Drömde att jag var på Borås sjukhus och jag hade lite tid över innan jag skulle träffa en läkare. Gick omkring och kollade på en nybyggd avdelning. Hittade en jacuzzi så jag la min kamera, plånbok, snuset och min laptop på kanten och hoppade i. Lyckades slummra till och väcktes av att en kvinnlig läkare schamponerade mitt hår. Hon sa att det var dax för mitt besök och att jag skulle hoppa ur poolen. När jag gjorde det såg jag att alla mina grejer var under vatten, allt utom snuset. Laptopen var naturligtvis igång och när jag lyfte upp den ur vattnet så började den att brinna. Total panik! Jag såg framför mig mig hur alla skrivna saker och framförallt alla mina bilder brann upp. Jag skrek rakt ut...

Detta kanske inte låter så jobbigt men jag har över 3500 bilder som jag tagit och som är, på något sätt, ovärderliga för mig. Man skulle ju "tappa" ett par år minnen av sitt liv. Så nu ska jag leta upp ett gäng cd´s och bränna ner back-up-skivor!