andycore

om allt och precis ingenting

Det där med tid...

Kategori: Allmänt

Det värsta jag vet är att vara försenad och jag är hellre en timme för tidig än en minut sen. Människor som alltid försover sig och säger, äh det är sån jag är, kan jag inte jobba med och skulle aldrig anställa för ett jobb.

Idag hade jag ett möte 09.00 och jag vaknade 08.35 i panik, detta händer aldrig mig! Beställde en taxi på väg in i duschen och var på plats med fem minuter tillgodo. Det man inser är dock att en sådan start på dagen förstör resten av den. Det finns ingen som helst balans i något idag. Hade tänkt packa allt för Borlänge på morgonen innan mötet. Nu blev den sjukt stressad och jag har ingen koll på den. Nu är jag klar med allt och har två timmar tills avgång, vilket också är helt snett. Hoppas jag hittar rytmen snart.

Hej då LOVE2010 & Hallå P&L

Kategori: Allmänt

Det har varit två långa, roliga, slitiga, inspirerande och omtumlande veckor med Love2010. För min del nådde festivalen sin kulmen på bröllopsdagen i lördags, då hade jag Nassim al Fakir och Amy Diamond på scenen. Sjukt mycket folk på plats och grymt bra stämning. Nu är det dock dax att ladda om för nästa festival. Småjobbar idag, möte imorgon och sedan beger jag mig mot Borlänge och Peace and Love på tisdag eftermiddag.

andreas och ormen

Kategori: Allmänt

Jag tror att alla som känner mig vet att jag är sjukligt, löjligt, extremt, fasansfullt, kaosigt, typ otroligt rädd för ormar. Nu är vi fem dagar in i festivalen med orm på scenen varje dag. Jag kan hålla i den, innan festivalen är slut ska jag faan ha den runt halsen!