andycore

om allt och precis ingenting

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Vaknade upp imorse och var duktigt seg efter Annas examensarbete kvällen innan. Eftersom den ekonomiska vinningen grundade sig i barförsäljningen stödköpte jag ordentligt. Så med lagom segt huvud och sköna bakfyllesvettningar började storstädningen. Det hade blivit dax att flytta tillbaka till Stureby, vilket är sjukt skönt men jag hatar verkligen städning. Packade och städade men precis när det var dax för dammsugning osv gick strömmen. Antagligen har tjejen som äger lägenheten inte betalat elräkningen, så dammet fick ligga kvar.

Nu är vi tillbaka i vår stora lägenhet igen, känns nästan lite konstigt med all yta. Kanonskönt att laga mat i ett riktigt kök. Nu ser jag fram emot att få till ett riktigt kontrakt på lägengheten och bo här ett bra tag framöver. Imorgon blir det morgonmöte på Screenbolaget och sedan heldag i Nyköping och MITTWOCHs fyraårsjubiluem.

Tidtabellen

Kategori: Allmänt

Man slutar aldrig förvånas av människor. Begav mig ut på en liten utflykt idag, pendeltåg och buss till Barkarby. I Jakobsberg var buss sen och det suckades rejält runt det lilla busstorget. Det som förvånar mig är att folk hela tiden går och tittar på tidtabellen. Jag menar man vet när bussen skulle kommit och när nästa går, det är inte så att tabellen magiskt förändras under tiden man står där. Barkarby var trevligt.

GAIS-kff

Kategori: Allmänt

Hade en skön sportlördag igår. Kollade ett gäng matcher, några parallellt, hockey, fotboll och några folköl så klart. Idag vaknar man med ett nervöst pirr i hela kroppen, GAIS - kalmar. Matchen ska avnjutas med Anna på O´Learys Kungsholmen. Som vanligt stängs mobilen av om GAIS mot all förmodan skulle förlora, så spara era sms kaammaa-bönder!