andycore

om allt och precis ingenting

Dagens video 080830

Kategori: Allmänt


Lasse Lindh - Du Kan Få Mig Hur Lätt Som Helst
Ett videoklipp från vår klubb MITTWOCH

TV, RB och AK

Kategori: Allmänt

Jobbet med MITTWOCH flyter på, det känns bra.
Lite sköna föreläsningar denna veckan, det känns bra.
Vi har äntligen skaffat digital-TV, det känns bra.

Utekväll på RB i torsdags med karaoke, shots och många skratt. Nya klassen är trevlig och jag har ju mina små älsklingar i min egen oxå. Var inte så seg dagen efter, höll lektion som gick ganska bra. Sedan personalmöte och efter det var det raska fötter hem och seriös slappning tog vid.

Idag ska jag iväg på nåt mini-jippo, i ett mini-köpcenter med AK. Fattar egentligen inte vad såna här grejer ska vara bra för? Tar mer energi av personalen, än vad det ger nya besökare.

Antagligen lugn kväll hemma ikväll igen, sthlm tidigt imorgon för lunch och utvärderingsmöte. Kanske bara en skön pasta, ett par öl och nån bra match, på lokal efter jobbet.

Arbetsdag

Kategori: Allmänt

Idag var man tillbax på jobbet, på Aktionskammaren, igen. Som vanligt, när man jobbar AK, blev det en lång dag. Var nere på skolan strax efter 08.00 och 21.30 stämplade man ut. Helt ok dock, tog en snabb öl med Becka och hängde lite innan man kom hem till de älskade sambosarna och den lögnaktige Don Diego.

Ibland får jag höra att jag har ett sånt slappt jobb, en fritidsgård, det kan ju inte vara något liksom. Ska jag vara ärlig är det ett väldigt omväxlande och krävande jobb. Man ska inte bara finnas där för ungdomarna, lyssna på problem kring skolan, sex osv, utan även för diverse sysslor.


Ibland så jobbar jag kassan, i kiosken.

Jag skruvar ihop bord.

Då och då fixar jag en dator.

Efter en lång dag blir det ofta lite jobb framför datorn, efter arbetstid.

Så kan en dag se ut, för andycore.