andycore

om allt och precis ingenting

Håkan, Kalmar och Carola

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev fantastisk! Otroligt trevligt party hemma hos Håkan, houseparty is the shit. Härliga musikstycken på stereon och alla var fasansfullt pepp. Sedan in till FF för påfyllning och mingel, bråk med vakterna som vanligt. Dock hävdar jag stenhårt att det absolut inte var mitt fel, dom är ute efter mig! Det var tänkt att jag skulle samla vuxenpoäng, det tog jag dock semester ifrån och var snyggt salongsberusad. Kvällens hjälte var Pierre som slog i huvudet och fick åka ambulans till Borås.

Nu är det uppladd på balkongen, Carola på stereon och iskalla starköl. Jag vet att Folkilsk hatar Carola och kommer bli ilsk men vem bryr sig? Hon är ju ändock med på Topp5-listan över sveriges snyggaste.

Tråkigt att ens så kallade vänner inte svarar i telefon, jävla bönder! Har precis beslutat att åka till Kalmar ikväll, kan bli hur bra som helst. Man får passa på medans man kan liksom, man vet aldrig när det goda livet tar slut.

Bönor, Choklad och Nyköping

Kategori: Allmänt

Storkok med bönor på gång, tråkigt men givande.

Varmchoklad kan vara guds bästa gåva till folket, det och en god bok slår det mesta.

Nyköping verkar gå åt helvete. Man skulle få svar senast den 1/7 vilket är på söndag. Alltså är sista postdagen idag och jag har inte fått nåt brev. Antagligen var några av mina svar på intervjun inte tillfredställande, faan trodde ärlighet varade längst...

Dagens video 070629

Kategori: Dagens videoBrian och jag satt och kollade detta lilla ihopsatta klipp, en natt, i ca 4 timmar, förra gången jag var i Edinburgh. Gaf var sååå jävla trött på oss! När vi sedan fortsatte att säga det oavbrutet nästa dag, började han nästan lipa och hotade med en jävla massa stryk till den som sa det en gång till. Jävlar va kul vi hade :)