andycore

om allt och precis ingenting

Bättre & bättre dag för dag...

Kategori: Allmänt

Efter offensivt högläge börjar foten kännas ok, det blir hockey ikväll. Svullnaden har gått ner ganska rejält och för första gången på ett par dagar är jag sugen på att ta mig utanför dörren. Dock inte utan kryckor.

Otroligt skönt att GAIS tog en poäng av råttorna från Solna igår. Nu är det upp till KFF att göra sin plikt mot Öis på söndag.Faan, annars är inget roligt liksom... Kan inte nån berätta eller tipsa om nåt kul?

Untitled 11

Kategori: Allmänt

Då sitter man där med foten i högläge igen. Allt tyder på en blödning och det är inte mycket att göra med liksom. Har diskuterat det hela på telefon med sjukhuset, avvaktar nån dag för att se hur det utvecklas.

Det var segt att det hände just i lördags, eftersom jag verkligen sett fram emot Nikolas spelning. Det lilla jag såg var fantastiskt bra och jag fick höra "Nobody without you" iaf. Han skriver verkligen sån musik som jag skulle vilja skriva, läskigt bra alltså. Även nya låten "Soul for sale" var underbar och jag skulle vilja springa ut för att köpa nya plattan på direkten. Gör det du med...

Något som slog mig på spelningen är hur jävla jobbiga killgäng i 20-års åldern är. Gapiga, stöddiga och så jävla störiga att man vill ge dom en armbåge i pannan. En kille lyckades med konststycket att spilla ut sin polares nybeställda öl över baren, 6 st öl dessutom. Jag hoppas, och tror, att vi inte var såna i den åldern. Vet att jag kommer få mothugg av den kommentaren men jag tror verkligen inte vi var SÅ jobbiga.

Ja nu är läget som det är och man får acceptera det. Har ställt in veckans aktiviteter, vet ej om jag går på matchen idag tex. Danmarksresan är avbokad men jag vill verkligen försöka gå på hockeyn med Kusin P imorgon.

Smärta

Kategori: Allmänt

De flesta som läser min blogg vet att jag för ett tag sedan var med om en olycka. Dessutom vet alla att det har gått ganska bra. Idag pajade allt tyärr. Det högg till redan på väg till konserten, men som vanligt bryr man sig inte. Varningssignaler borde ringa när det tar en timme att gå från Brunnsparken till Sticky och att man hulkar av smärtan, ha ha smärta är ingenting. Sex låtar in i Nikolas set hade jag fått nog, med tårar i ögonen tog jag mig ner för trappan. Men åkte jag hem, för att kurera mina plågor? Nä då, Rockbaren verkade vara stället att skingra smärtan med hjälp av alkohol...


Det gjorde det inte..

Nu sitter¨man här och får krypa på knäna för att ta sig till toaletten. Kryckor imorgon vore bra, dessutom en röntgen. Alla, Skägget-Mia-Erik-Henke-Mfl, har sagt att jag ska åka till sjukhus. Dock väntar jag gärna till måndag och kommer in i schema direkt...

-Avd 8 here I come!